Kaulakorut

HEVOSEN LEIKKIÄ-KAULAKORUT

Koruni ovat leikkisiä ja sopivat uteliaille ihmisille, jotka eivät välitä kulkea muodin mukana. Lähes kaikki kaulakorut sisältävät jotain kierrätettyä. Käytän paljon kirpputorilöytöjä, mutta myös uutena hankittuja helmiä. Lukot ja muut korun osat ovat aina uusia, allergisoimatonta korumetallia. Kierrätyksestä johtuen en voi kuitenkaan taata, etteikö joku voisi saada koruista allergisia oireita.

Hevosen rukous, lasi-ja kivihelmiä, korumetallia, muovia, pituus 52cm, 55 e.

Eri uskontojen rukousnauhat ovat estetiikaltaan viehättäviä. En ole perehtynyt tarkemmin niiden käyttöön, mutta ajattelen, että tämä kaulakoru on hevosen rukousnauha. Jokainen hevosen omistaja tietää, kuinka pienestä hevosen terveys on kiinni ja joskus ei tiedä mitä enää voisi tehdä paremmin.

Rosegarden, kivi- ja lasihelmiä, korumetallia, muovia, pituus 45cm, 45 e.

”Mä sulle luvannut en ruusutarhaa” lauletaan suomalaisessa kantrikäännöksessä. Rakastunut leijailee ruusunpunaisessa unelmassa, mutta kuten kliseisesti tiedetään, voi ruusun piikki tehdä myös haavan.

Yli esteiden, kivi-, las- ja laavahelmiä, muovia, metallia, pituus 39cm, 45 e.

Kaikissa maailman uskonnoissa on varjopuolensa. Tässä korussa hevonen hyppää uskonnon asettamien rajoitteiden yli ja on rohkeasti oma itsensä. Usealle usko tuo myös lohtua ja varmuutta elämään. Jossain on joku joka kannattelee. Voit valita, kumman sanoman haluat tälle korulle.

For Frida Kahlo, keramiikkaa, lasi-. laava- ja kivihelmiä, muovia, pituus 50cm, 55 e.

Tämä kaulakoru on saanut innoituksen meksikolaisen taiteilijan Frida Kahlon maalauksista ja hänen persoonastaan. Voima, kuolema ja rakkaus samassa nauhassa.